Maxim met Adriaan en Bassie
Volledig scherm
PREMIUM
Maxim met Adriaan en Bassie © Maxim Liebaert

“Alleen de echte Bassie en Adriaan ontbreken nog in mijn collectie”: Maxim (31) heeft een indrukwekkende verzameling en schopte het zelfs tot manager van Bas

SchellebelleMaxim Liebaert (31) kreeg als 6-jarige een videocassette van Bassie en Adriaan van Sinterklaas. Het geschenk van Sinterklaas vormde de basis van een indrukwekkende Bassie en Adriaan-verzameling en een innige samenwerking met clown Bassie.

 1. Nikki (51) werd ‘s nachts langs Duitse snelweg overvallen, dader nu veroordeeld: “Op het proces moest ik wegvluchten, maar nu eindelijk gerechtigheid”
  PREMIUM
  Avelgem/Aalst

  Nikki (51) werd ‘s nachts langs Duitse snelweg overvallen, dader nu veroor­deeld: “Op het proces moest ik wegvluch­ten, maar nu eindelijk gerechtig­heid”

  Bijna twee jaar nadat Nikki De Winne (51) uit Avelgem op een snelwegparking in de buurt van het Duitse Berlijn werd overvallen, is één van de daders nu veroordeeld tot een celstraf van 3,5 jaar. Een grote schadevergoeding kreeg ze niet, maar ze is tevreden dat ze in haar leed en als slachtoffer erkend is. “Het was een heel avontuur, we moesten op het proces zelfs op de loop”, aldus Nikki.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf