Speelplein 't Kwispeltje in Wichelen.
Volledig scherm
Speelplein 't Kwispeltje in Wichelen. © RV

Alle monitoren testen negatief: speelplein Kwispeltje kan weer open

WichelenNa een negatieve coronatest van alle monitoren, kan speelplein ’t Kwispeltje in Wichelen maandag opnieuw van start. De werking werd vrijdag preventief opgeschort na een positieve test.

 1. RESTOTIP: Amaranth: Culinair genieten in puur veganistisch restaurant
  PREMIUM
  Merelbeke

  RESTOTIP: Amaranth: Culinair genieten in puur veganis­tisch restaurant

  Restaurant Amaranth aan de Ringvaartstraat in Merelbeke is een buitenbeentje in de culinaire wereld en één van de weinige toprestaurants die zweren bij een puur veganistische keuken. Kan dat? Lekker koken zonder boter of room? Zonder vlees of vis? Waar zelf geen ei aan te pas komt? Ja, dat kan. Al heeft het ook een prijskaartje. Maar daar krijg je wel een smaakbom voor in de plaats. Wij schoven onze voeten onder één van de zeldzame vrije tafeltjes.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.