Brandend voertuig op Brusselse binnenring in Wezembeek-Oppem.
Volledig scherm
Brandend voertuig op Brusselse binnenring in Wezembeek-Oppem. © rv

Brusselse binnenring donderdagmiddag volledig dicht door brandende bestelwagen

Wezembeek-OppemDe Brusselse binnenring was donderdagmiddag volledig afgesloten tussen Sint-Stevens-Woluwe en Wezembeek-Oppem. De hulpdiensten waren er een brandende bestelwagen aan het blussen. 

 1. LEKKER LOKAAL takeaway: Traag gegaard vlees en paella zijn smaakbommetjes van Amazing BBQ
  PREMIUM
  Sint-Stevens-Woluwe

  LEKKER LOKAAL takeaway: Traag gegaard vlees en paella zijn smaakbomme­tjes van Amazing BBQ

  Deze keer bestelden we geen lekkers bij een restaurant, wel bij een traiteur uit de buurt: Amazing BBQ uit Sint-Stevens Woluwe. Het pareltje? De verschillende variaties op paella. ‘De beste van het land’ als we de uitbater mogen geloven. Dat moeten we dus zeker eens nagaan. Ook de BBQ-schotels springen in het oog. Sommige vleesjes garen bijna de klok rond. En ja, dat proef je! Ontdek hier meer recensies.
 2. 84 procent minder passagiers, maar toch deed Zaventem het dankzij coronavaccins niet zo slecht in januari
  Zaventem

  84 procent minder passagiers, maar toch deed Zaventem het dankzij coronavac­cins niet zo slecht in januari

  Het aantal passagiers op Brussels Airport mocht vorige maand dan wel 84 procent lager liggen dan in januari vorig jaar – toen er van corona nog geen sprake was in ons land – toch deed de luchthaven van Zaventem het in januari al bij al niet zo slecht nog. En dat heeft Brussels Airport vooral te danken aan de coronavaccins, die het aantal vervoerde vrachtvolumes met maar liefst 21 procent lieten stijgen.
 1. Cafébazen brein achter minstens 4 cannabisplantages: tot 7 jaar cel gevorderd
  Laken, Ganshoren, Haren

  Cafébazen brein achter minstens 4 cannabis­plan­ta­ges: tot 7 jaar cel gevorderd

  Veertien mannen die betrokken zouden geweest zijn bij de uitbating van vier cannabisplantages riskeren 24 maanden tot 7 jaar cel. Het gaat zowel om de mannen die ingehuurd waren om voor de plantages te zorgen en de planten te oogsten, als om de mannen die hen zouden hebben ingehuurd, twee Brusselse cafébazen. Volgens het parket zouden de plantages ettelijke tienduizenden euro’s hebben opgeleverd.
 2. Benieuwd hoe vaccinatie in Skyhall zal verlopen? Burgemeester Zaventem schept klaarheid: “Enkel welkom op uitnodiging en als je geen koorts hebt”
  PREMIUM
  Zaventem

  Benieuwd hoe vaccinatie in Skyhall zal verlopen? Burgemees­ter Zaventem schept klaarheid: “Enkel welkom op uitnodi­ging en als je geen koorts hebt”

  Geen meer iconische plek om je te laten vaccineren tegen het coronavirus dan in de Skyhall, pal tussen de vliegtuigen. De opbouw van het vaccinatiecentrum op Brussels Airport is volop bezig. Maandag volgt een dry-run, een week later kan het centrum de deuren openen voor inwoners van Zaventem, Wezembeek-Oppem en Kraainem. Wanneer het prikken echt start, hangt af van de vaccins. Burgemeester Ingrid Holemans legt alvast uit hoe de vaccinatie er in z’n werk zal gaan.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie