Brandend voertuig op Brusselse binnenring in Wezembeek-Oppem.
Volledig scherm
Brandend voertuig op Brusselse binnenring in Wezembeek-Oppem. © rv

Brusselse binnenring donderdagmiddag volledig dicht door brandende bestelwagen

Wezembeek-OppemDe Brusselse binnenring was donderdagmiddag volledig afgesloten tussen Sint-Stevens-Woluwe en Wezembeek-Oppem. De hulpdiensten waren er een brandende bestelwagen aan het blussen. 

 1. Graffitispuiters bekladden geluidsschermen terwijl werken nog bezig zijn: “Ene dag geplaatst, volgende dag vernield”
  PREMIUM
  Wezembeek-Oppem/Kraainem

  Graffiti­spui­ters bekladden geluids­scher­men terwijl werken nog bezig zijn: “Ene dag geplaatst, volgende dag vernield”

  De geluidsschermen op de Brusselse ring in Wezembeek-Oppem en Kraainem worden momenteel nog volop geplaatst, maar nu al zijn nagenoeg alle schermen met graffiti beklad. Tot ongenoegen van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV), dat een klacht tegen onbekenden indient. De burgemeesters van beide gemeenten willen dan weer een vaste politiepatrouille inzetten om de daders te vatten.
 2. Vijf jaar nadat aannemer hun tuin omwoelde en met noorderzon verdween, wachten Mia en Marc nog steeds op 26.000 euro schadevergoeding: “Maar o wee als wij eens een boete niet zouden betalen...”
  PREMIUM
  Vossem

  Vijf jaar nadat aannemer hun tuin omwoelde en met noorderzon verdween, wachten Mia en Marc nog steeds op 26.000 euro schadever­goe­ding: “Maar o wee als wij eens een boete niet zouden betalen...”

  Met een omgewoelde tuin en een financiële kater van 22.000 euro: zo liet een malafide tuinaannemer Mia Abbeloos en Marc Everaerts uit Vossem vijf jaar geleden achter. Het koppel trok naar de rechter, die de aannemer veroordeelde tot een schadevergoeding van 26.000 euro. Maar vandaag heeft het koppel nog geen eurocent van dat bedrag gezien. “De financiële kater was enorm, we hebben het nog steeds moeilijk.”
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok