Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Braziliaanse coronavariant duikt op in Eerstelijnszone Druivenstreek: “Maar al te laat om contactopsporing deftig te organiseren”

Wezembeek-Oppem/OverijseIn het Vlaams-Brabantse Wezembeek-Oppem heeft een inwoner twee weken geleden positief getest op de Braziliaanse variant van het coronavirus. Ook in Overijse testte iemand mogelijk positief op die meer besmettelijke mutatie. “Aangezien we nu pas weten dat het om die Braziliaanse variant gaat, is het al te laat om de contactopsporing deftig te organiseren”, zegt Dirk Devroey, voorzitter van Eerstelijnszone Druivenstreek.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"