De politie van de zone Grensleie is op zoek naar de Audi S3 die nog spoorloos is.
Volledig scherm
De politie van de zone Grensleie is op zoek naar de Audi S3 die nog spoorloos is. © Hans Verbeke

Woning doorzocht, maar daders gaan lopen zonder buit

GullegemLangs de Schuttershoflaan in Gullegem werd ingebroken in een woning.

 1. Beestige zoektocht in KOERS

  Beestige zoektocht in KOERS

  KOERS, het Roeselaarse museum van de Wielersport, pakt tijdens de paasvakantie uit met een beestig geestige zoektocht. Inspiratie hiervoor vonden ze in het wielerpeloton dat met de Haai van Messina, de Arend van Toledo of de Leeuw van Vlaanderen de allures heeft van één bonte beestenboel. Dat beestig kantje kunnen kinderen tot 12 jaar tijdens de paasvakantie ontdekken via tal van leuke doe-opdrachten. Deelnemen aan de zoektocht is gratis. Meer op www.koersmuseum.be.
  Roeselare
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.