Zo zal het olympisch dorp in Parijs eruitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zal het olympisch dorp in Parijs eruitzien. © Studio

West-Vlaamse ontwerpt groot deel olympisch dorp in Parijs: “Niet mijn meest prestigieuze project, maar het springt wel in het oog”

De West-Vlaamse architecte Anne Mie Depuydt ontwerpt met haar architectenbureau in Parijs een groot deel van het olympisch dorp voor de Olympische Spelen die in 2024 plaatsvinden in de Franse hoofdstad. “Het meest prestigieuze project dat ik al deed is het niet, maar wel het project met de meeste internationale weerklank”, vertelt de Wevelgemse vanuit Parijs. 

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.