Zo zal het olympisch dorp in Parijs eruitzien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo zal het olympisch dorp in Parijs eruitzien. © Studio

West-Vlaamse ontwerpt groot deel olympisch dorp in Parijs: “Niet mijn meest prestigieuze project, maar het springt wel in het oog”

De West-Vlaamse architecte Anne Mie Depuydt ontwerpt met haar architectenbureau in Parijs een groot deel van het olympisch dorp voor de Olympische Spelen die in 2024 plaatsvinden in de Franse hoofdstad. “Het meest prestigieuze project dat ik al deed is het niet, maar wel het project met de meeste internationale weerklank”, vertelt de Wevelgemse vanuit Parijs. 

0 reacties

 1. B’thoven heropent terras met tapas- en grillgerechten: “Specialiteit fondue kan niet buiten, maar we missen onze klanten te hard”
  Kortrijk

  B’thoven heropent terras met tapas- en grillge­rech­ten: “Speciali­teit fondue kan niet buiten, maar we missen onze klanten te hard”

  Voor fondue is het te gevaarlijk buiten, want regen en gloeiend hete olie gaan niet samen. Toch heropent fonduehuis B’thoven het terras. Er worden nu tapas- en grillgerechten geserveerd. “We missen de klanten te hard”, zegt het team van B’thoven. Zodra de horeca ook binnen weer mag, komt ook de vleesfondue weer op de kaart. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Leiestreek kun je hier (her)lezen.
 1. Oostenrijkse acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen
  Play

  Oostenrijk­se acrobate kronkelt zich in alle mogelijke vormen

 2. Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije
  Play

  Duizenden dode vissen zorgen voor mysterie in Turkije