Het ongeval in 'de put' in Gullegem veroorzaakte niet alleen behoorlijk wat materiële schade maar ook weer file.
Volledig scherm
Het ongeval in 'de put' in Gullegem veroorzaakte niet alleen behoorlijk wat materiële schade maar ook weer file. © RV

Wéér ongeval in afzink van A19 naar R8 in Gullegem: aanschuiven geblazen

GullegemHet was maandagvoormiddag in Gullegem eens te meer prijs in ‘de put’, de verbinding tussen de R8 en het verkeer dat van de A19 komt. Minstens drie auto’s raakten betrokken bij een kop-staartaanrijding.

 1. Bissegemnaars helpen door zondvloed getroffen campinguitbaters: “Het is een ramp, de caravans hangen er tot in de bomen”
  Bissegem/Harelbeke

  Bissegem­naars helpen door zondvloed getroffen campinguit­ba­ters: “Het is een ramp, de caravans hangen er tot in de bomen”

  “Het ontroert ons echt hoe vrienden aan ons denken en ons willen helpen”, zegt Daisy D’Haene. Amper vier maanden nadat zij en Henk Soete als nieuwe uitbaters Camping aux Frènes in Barvaux bij Durbuy een nieuwe start gaven, spoelde de zondvloed hun droom helemaal weg. Vier Bissegemnaars houden nu een snoepverkoop en hebben een rekeningnummer geopend om geld in te zamelen. Alle initiatieven om de slachtoffers van de overstromingen te helpen, lees je op hln.be/helpendehanden.
 2. Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavariant woedt nog”
  Kortrijk

  Fans van Regi dansen de nacht in: “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar deltavari­ant woedt nog”

  Ruim vijfhonderd fans woonden zaterdagavond laat een optreden van Regi bij, op het evenementenplein Depart XXL. Niet iedereen bleef in bubbels zitten, nochtans een van de coronamaatregelen op Kortrijk Popt. Sommigen sloegen aan het dansen. De organisatoren overleggen met de stad Kortrijk en de politie om te bekijken wat er beter kan, op de volgende concerten van Kortrijk Popt. “Alle begrip dat mensen er nood aan hebben, maar de deltavariant van het coronavirus woedt nog”, zegt waarnemend burgemeester Bert Herrewyn (Vooruit).