Mia Callant kreeg via een rechtzaak anderhalf jaar (!) na haar verhuis het laatste deel terug van een huurwaarborg (na verhuis) die ze 30 jaar geleden betaalde.
Volledig scherm
Mia Callant kreeg via een rechtzaak anderhalf jaar (!) na haar verhuis het laatste deel terug van een huurwaarborg (na verhuis) die ze 30 jaar geleden betaalde. © Foto Henk Deleu

Vrouw krijgt pas na 1,5 jaar huurwaarborg terug

GULLEGEMMia Callant uit Gullegem kreeg pas na anderhalf jaar, én nadat een rechter een vonnis uitsprak, de huurwaarborg terug die ze nog tegoed had van sociale huisvestingsmaatschappij Wonen Regio Kortrijk.

 1. PORTRET. Dit is Sien, nieuw nationaal voorzitter van Jong CD&V: “Op álle lijsten één jongere in top drie, voor minder ga ik niet”
  PREMIUM
  Kortrijk/Waregem

  PORTRET. Dit is Sien, nieuw nationaal voorzitter van Jong CD&V: “Op álle lijsten één jongere in top drie, voor minder ga ik niet”

  Sien Vandevelde (27) is verkozen tot nieuw nationaal voorzitter van Jong CD&V. De Kortrijkzane volgt Kevin Maas op. Wie is de talentvolle kleindochter van Hugo Verhenne, die in de jaren ‘60 van vorige eeuw met Jean-Luc Dehaene en Wilfried Martens zaliger in het ‘wonderbureau’ van toen Jong-CVP zat? “We moeten veel meer het levende geweten van de partij zijn”, vertelt Sien. Een portret.
 2. Club Roeselare en vzw Inval dompelen je onder in kerstsfeer
  Roeselare

  Club Roeselare en vzw Inval dompelen je onder in kerstsfeer

  Club Roeselare en vzw Inval bundelen de krachten voor een afterwork winterbar. Op vrijdag 16 december zetten ze buiten aan het Rodenbachstadion, ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouwemarkt, een mini-kerstmarkt op waar je kan genieten van de traditionele kerstmarktdranken en een warme hap. Dit alles tegen pré-corona/energiecrisisprijzen. Er is tussen 17 en 23 uur ook livemuziek met een bandje. De kinderen kunnen zich uitleven op het afgesloten speelplein. De opbrengst gaat naar voetbalclub Club Roeselare en VZW Inval. Tijdens het aansluitende weekend, op 17 en 18 december, is er trouwens op Club Roeselare een groots duiveltjes- en preminiementornooi met 52 deelnemende ploegen.