Het vliegtuig raakte te vroeg de grond en landde op zijn neuswiel, met alle gevolgen van dien.
Volledig scherm
Het vliegtuig raakte te vroeg de grond en landde op zijn neuswiel, met alle gevolgen van dien. © Alexander Haezebrouck

Vliegtuig zwaar beschadigd na mislukte landing, maar piloot als bij wonder amper gewond

MoorseleOp het militair vliegveld van Moorsele is een vliegtuig zaterdagavond omstreeks 19 uur gecrasht doordat de landing mislukte. Het vliegtuig kwam eerst op zijn neuswiel terecht in het veld naast de landingsbaan. Als bij wonder raakte de piloot amper gewond.

 1. Dag van de Jeugdbeweging start met uitbundig feest op Grote Markt
  Kortrijk

  Dag van de Jeugdbewe­ging start met uitbundig feest op Grote Markt

  Drieduizend leden en vijfhonderd leiders van de dertig Kortrijkse jeugdbewegingen waren vrijdagochtend vroeg uitgenodigd voor een feest op de Grote Markt. Alle vrijwilligers in uniform werden er op een ontbijt getrakteerd. De kleinsten en hun ouders kregen een warm onthaal in een koffiehoek met springkasteel. Samen konden ze zo de Dag van de Jeugdbeweging voor het eerst in twee jaar, na een onderbreking door corona, feestelijk inzetten.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.