Bij het ongeval op het kruispunt van de Ledegemstraat met Clerck’s straat in Moorsele werd een grote ravage veroorzaakt.
Volledig scherm
Bij het ongeval op het kruispunt van de Ledegemstraat met Clerck’s straat in Moorsele werd een grote ravage veroorzaakt. © Hans Verbeke

Vier jonge mannen gewond bij zware klap op beruchte invalsweg naar Moorsele: “Wanneer komt die verkeersremmer er nu eindelijk?”

Moorsele/MenenEen ongeval op het kruispunt van de Ledegemstraat met Clerck’s straat in Moorsele eiste zondagavond vier slachtoffers. Oorzaak: overdreven snelheid. “En zo gaat het elke keer opnieuw”, zuchten de omwonenden bij het monsteren van de schade. “Dit is de enige invalsweg naar het centrum zonder verkeersremmende maatregel. Hoog tijd dat daar verandering in komt.”

  1. Stad en OCMW huldigen gepensioneerden

    Stad en OCMW huldigen gepensio­neer­den

    In 2022 gingen 20 medewerkers van stad en OCMW Roeselare op pensioen. Zij werden gehuldigd vrijdag tijdens een koffietafel in sporthal Schiervelde . Het gaat om Johan Brunfaut, Dorine Catteeuw, Jacintha Decadt, Martine Decancq, Carine Decuypere, Marleen Degryse, Gino Demeulenaere, Daisy Deschuyter, Geert Deseyne, Clement Doens, Martine Dumortier, Pierre Lamont, Bart Lemiengre, Marina Lenoir, Luc Lepoutre, Serge pauwels, Daisy Roels, Carine Vandenweghe, Luc Vandevyvere en Claudine Vanmechelen. Ze oefenen tal van functies uit, van leerkracht tot logistiek medewerker.
    Roeselare