Zijn zwangere vriendin hield voor de rechtbank een pleidooi voor haar agressieve vriend.
Volledig scherm
Zijn zwangere vriendin hield voor de rechtbank een pleidooi voor haar agressieve vriend. © Shutterstock

Vergevingsgezinde, zwangere vriendin vraagt om agressieve twintiger nog een kans te geven

Moorsele“Jens verdient nog een kans. Ik ben zwanger van zijn kindje en wil hem graag bij mij bij de bevalling.” De vriendin van Jens V. (27) hield maandag voor de correctionele rechtbank in Kortrijk een opmerkelijk pleidooi voor haar vriend, die haar nochtans al enkele keren hardhandig aanpakte. De openbare aanklager was minder vergevingsgezind en vorderde een effectieve celstraf van 1 jaar.

  1. Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen reageert op Overlegcomité: “Goed dat er geen corona jojobeleid gevoerd wordt”
    Kortrijk

    Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen reageert op Overlegco­mité: “Goed dat er geen corona jojobeleid gevoerd wordt”

    Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen - stelt vast dat het overlegcomité vasthoudt aan het pad dat voor de zomer is afgesproken. De besmettingscijfers stijgen licht, maar niet in die mate dat de zorgsector weer onder druk dreigt te komen. De vaccinatiegraad stijgt snel. Voka West-Vlaanderen roept overheden op om de succesvolle vaccinatiecampagne verder te zetten, met aandacht voor regio’s en groepen waar de vaccinatiegraad achterop hinkt.