De Millionaire shishabar in Wevelgem kon de deuren nog niet lang openen.
Volledig scherm
De Millionaire shishabar in Wevelgem kon de deuren nog niet lang openen. © LSI

Uitbater shishabar na 48 uren vrijgelaten in onderzoek naar cocaïnehandel

Kortrijk/Waregem/Wevelgem/NokereDe 41-jarige uitbater van een shishabar in Wevelgem is vrijdag na een verblijf van 48 uren in de cel door de raadkamer in Kortrijk vrijgelaten. Hij was precies op de dag van de heropening van de bar opgepakt op verdenking van cocaïnehandel. “Maar hij is volstrekt onschuldig”, aldus zijn advocaat Thomas Vandemeulebroucke.

 1. Renovatie schouwburg start in 2023 en kost 14,3 miljoen euro: “Blikvangers zijn nieuw cultuurcafé en nieuwe theaterzaal”
  Kortrijk

  Renovatie schouwburg start in 2023 en kost 14,3 miljoen euro: “Blikvan­gers zijn nieuw cultuur­café en nieuwe theater­zaal”

  De stad stelt WIT Architecten BV aan om een ingrijpende renovatie van de stadsschouwburg in Kortrijk uit te tekenen. De werken, met als blikvangers een nieuw cultuurcafé en een nieuwe theaterzaal voor tweehonderd personen, vatten in augustus 2023 aan. Het projectbudget is dankzij steun via het programma Vlaamse Veerkracht opgetrokken naar ruim 14,3 miljoen euro.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!