De U17 van SV Moorsele vierden hun titel in stijl.
Volledig scherm
De U17 van SV Moorsele vierden hun titel in stijl. © rv

U17 van SV Moorsele vieren hun verrassende titel

MOORSELEZe speelden midden december al verrassend kampioen maar nu pas konden de voetballers van de U17 van Moorsele ook echt hun titel vieren. 

 1. Onder druk van N-VA toch vrijdagmarkt tijdens de zomerkermis?: “We roepen het schepencollege op om hun beslissing in te trekken”
  WERVIK

  Onder druk van N-VA toch vrijdag­markt tijdens de zomerker­mis?: “We roepen het schepencol­le­ge op om hun beslissing in te trekken”

  Onder druk van de oppositiepartij N-VA zal volgende week de wekelijkse vrijdagmarkt misschien dan toch doorgaan. De marktkramers kregen hierover eerder een brief. Fractieleider Sanne Vantomme vindt het niet kunnen dat de vrijdagmarkt omwille van de vijfdaagse zomerkermis door het schepencollege wordt geschrapt. “De dienst kreeg opdracht alle marktkramers op te bellen met de vraag of ze zeker aanwezig kunnen en zullen zijn als de markt doorgaat”, zegt de bevoegde schepen Lien Deblaere (Vooruit).
 1. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.
 2. Alcatraz wordt broeierig heet, organisatoren van metalfestival bereiden hittemaatregelen voor: “We delen gratis flesjes water uit”
  Kortrijk

  Alcatraz wordt broeierig heet, organisato­ren van metalfesti­val bereiden hittemaat­re­ge­len voor: “We delen gratis flesjes water uit”

  Het wordt een tropische driedaagse op het metalfestival Alcatraz. “Drinkbaar leidingwater naar ons festivalterrein laten stromen, zodat bezoekers onbeperkt gratis kraantjeswater kunnen drinken, blijkt niet mogelijk te zijn”, zegt woordvoerder Bernard De Riemacker. “We gaan daarom op de warmste momenten van de dag gratis flesjes water uitdelen.”