Hans Vanhauwaert overleed tien jaar geleden aan de gevolgen van een hersentumor
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanhauwaert overleed tien jaar geleden aan de gevolgen van een hersentumor © rv

Tien jaar na zijn overlijden organiseert de familie van Hans (43) een wandeling: “Deelnemers kunnen naar hartelust herinneringen ophalen aan Hans”

WevelgemTien jaar geleden overleed muziekleerkracht Hans Vanhauwaert uit Wevelgem op 43-jarige leeftijd. Zijn familie organiseert nu ‘Op Hans 2.0’, een benefiet met onder andere een Walk To Remember waarbij je passeert op plaatsen die belangrijk waren voor Hans. “We hebben al 250 inschrijvingen, het doet deugd dat zoveel mensen nog altijd aan Hans denken”, vertelt zijn weduwe Mieke Vanlauwe.

  1. Oekene Inviteert verkoopt nieuwjaartickets
    Oekene

    Oekene Inviteert verkoopt nieuwjaar­tic­kets

    Cultuurwerking Oekene Inviteert reikt een helpende hand in de zoektocht naar het ultieme kerst- of nieuwjaarsgeschenk. In ruil voor 20 euro kan je bij hen een concertticket aankopen dat één jaar geldig is voor een concert naar keuze uit minstens zes concerten uit hun concertkalender. Indien er sprake is van afwijkende concertprijzen worden die verrekend aan de inkom. Bedrijven kunnen bovendien ook gepersonaliseerde tickets aankopen. Bestellen doe je door het bedrag van het aantal gewenste tickets te storten op het rekeningnummer BE72 7310 3026 8116 van vzw Collectief ‘De LINK’ met vermelding van het aantal gewenste nieuwjaartickets, je naam, adres en mailadres. De tickets worden vervolgens per post opgestuurd. Meer op www.oekeneNV.be.