De Salinusstraat wordt afgesloten voor het verkeer en dat is goed nieuws voor de horecazaken die hun terras op straat mogen uitbreiden.
Volledig scherm
De Salinusstraat wordt afgesloten voor het verkeer en dat is goed nieuws voor de horecazaken die hun terras op straat mogen uitbreiden. © Maxime Petit

Salinusstraat Moorsele zondag verkeersvrij om grotere terrassen toe te laten

MoorseleDe Salinusstraat in Moorsele wordt zondag een hele dag verkeersvrij gemaakt. Het gaat om een proefproject. Op die manier kan de horeca extra grote terrassen op straat zetten. “Nu kan ik mijn terras toch voor een stuk uitbreiden”, reageert een gelukkige Mieke Devolder van Eetcafé Orange.

  1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

    Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

    Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.