Habitat heeft een nieuw stekje in het centrum van Wevelgem. Makelaar Fries Blancke in één van de bureaus.
Volledig scherm
Habitat heeft een nieuw stekje in het centrum van Wevelgem. Makelaar Fries Blancke in één van de bureaus. © Maxime Petit

Mijn Habitat neemt co-working hub in gebruik

WevelgemHet immokantoor Mijn Habitat heeft hun nieuwe co-working hub in het centrum van Wevelgme gebruik genomen. Niet zomaar een nieuw immokantoor. Maar eerder een werkplaats waar voldoende plaats is voor ontspannen ontmoetingen tussen makelaars met een drankje in een strak interieur. “Het doel is om een vastgoed-community te creëren”, zegt zaakvoerder Emmanuel Louf.

  1. Weer verhoogd toezicht aan woning justitieminister Van Quickenborne: “Zou opnieuw om dreiging gaan uit het drugsmilieu”
    Play
    Kortrijk

    Weer verhoogd toezicht aan woning justitiemi­nis­ter Van Quickenbor­ne: “Zou opnieuw om dreiging gaan uit het drugsmili­eu”

    De buurt rond de woning in Kortrijk van Vincent Van Quickenborne (Open Vld) is weer een belegerde vesting, net zoals in september toen bleek dat er een plan was om de minister van justitie te ontvoeren. Dat wordt bevestigd aan HLN en VTM NIEUWS. Aanleiding zou een nieuwe dreiging zijn tegen Van Quickenborne. “Volgens onze bronnen zou het opnieuw een dreiging zijn vanuit het drugsmilieu”, zegt VTM NIEUWS-journalist Klaas Danneel. Het federaal parket is voorlopig karig met commentaar.