Marina Wally had geen schrik tijdens de sprong. Ze genoot met volle teugen.
Volledig scherm
Marina Wally had geen schrik tijdens de sprong. Ze genoot met volle teugen. © Joel Hoylaerts / Photo News

Marina Wally (62) springt uit vliegmachien: “Het was gewéldig, zoals mijn papa zou zeggen”

Marina Wally (62) is maandag uit een ‘vliegmachien’ gesprongen. Dat deed haar vader haar voor, toen hij net zo oud was als zij nu. De stunt is uiteraard een verwijzing naar de wereldhit van Eddy Wally. “Mijn vader heeft me doen beloven dat ik dit ooit zou doen. Vandaag gaat die wens in vervulling”, glundert ze.

3 reacties

 • Henk Kleijwegt

  4 jaar geleden
  Ben heel fier op u maatje en wij van de hele crew laten u niet vallen
 • WALTER WIELANDT

  4 jaar geleden
  goe gedaan zenne;;;ik zou het niet durven !!!
 • Roy Coocks

  4 jaar geleden
  Respect!
 1. VMS geeft vzw D.O.G.B.O.-DOGBO financiële duw in de rug

  VMS geeft vzw D.O.G.B.O.-DOG­BO financiële duw in de rug

  De Vrije Middelbare School (VMS) schonk een cheque ter waarde van 540 euro aan D.O.G.B.O.-DOGBO vzw. Dogbo is de stad in het West)Afrikaanse Benin waar Roeselare al enkele jaren een stedenband mee heeft en de vzw steunt sociale projecten in die stad. Henk Kindt, tot eind vorig jaar schepen voor Noord-Zuiddialoog, werd enkele malen door de VMS uitgenodigd om te spreken over de band tussen Roeselare en Dogbo waarop de leerlingen acties opzetten om geld in te zamelen en zo de vzw te steunen. Leerlinge Rhune Putman gaat tijdens de paasvakantie met een Roeselaarse delegatie mee naar Dogbo en zal daar het geld overhandigen.
  Roeselare
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.