De rechtbank in Kortrijk.
Volledig scherm
De rechtbank in Kortrijk. © Alexander Haezebrouck

Man (33) slaat en stampt op auto op parking Delhaize bij geval van verkeersagressie

WevelgemEen 33-jarige man uit Wevelgem riskeert drie maanden cel omdat hij tijdens een geval van verkeersagressie zou geslagen en gestampt hebben tegen een andere auto op de parking van grootwarenhuis Delhaize in Wevelgem. Hij gaf hem ook een tik tegen zijn zonnebril. “Er zijn enkel woorden gevallen”, zei de man tegen de rechter die de vrijspraak vraagt.

  1. Vroegere Sint-Maartenskliniek wijkt voor hoogbouw met 172 studentenkamers: “We kunnen ze niet naar Waregem of Roeselare blijven sturen”
    Kortrijk

    Vroegere Sint-Maartens­kli­niek wijkt voor hoogbouw met 172 studenten­ka­mers: “We kunnen ze niet naar Waregem of Roeselare blijven sturen”

    De gewezen Sint-Maartenskliniek nabij de Groeningebrug wijkt voor een nieuwe residentie met 172 studentenkamers, die wordt ingebed in een groene omgeving. De nieuwbouw is tegen het academiejaar 2023-2024 klaar. De stad Kortrijk verlengt de opheffing van het verbod op nieuwe koten. “Want er is een behoefte aan 1.500 nieuwe studentenkamers”, zegt schepen van Bouwen Wout Maddens.