De drugs werden overgeladen op een parking van een bedrijf op de industriezone Gullegem-Moorsele. De politie kon de vrachtwagen (niet die op de foto) onderscheppen vlakbij het bedrijf Delta Light.
Volledig scherm
De drugs werden overgeladen op een parking van een bedrijf op de industriezone Gullegem-Moorsele. De politie kon de vrachtwagen (niet die op de foto) onderscheppen vlakbij het bedrijf Delta Light. © Hans Verbeke

Litouwse trucker na procedurefout vrij in onderzoek naar ruim 200 kilogram cocaïne en heroïne

Gullegem/StadenEen 32-jarige Litouwse trucker die na de vondst van ruim 200 kilogram cocaïne en heroïne in een vrachtwagen op de industriezone in Gullegem/Moorsele en een AirBNB in Staden al anderhalve maand in de cel zat, is door een procedurefout op vrije voeten. Het parket-generaal liet na de zaak tijdig voor de Kamer van Inbeschuldigingstelling (KI) vast te stellen.

  1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
    TV

    STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

    Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).