De leerlingen van het eerste leerjaar liepen enthousiast mee.
Volledig scherm
De leerlingen van het eerste leerjaar liepen enthousiast mee. © Maxime Petit

Leerlingen houden fluorun om juf Marlies (35) te steunen: “Ontroerd toen ik hoorde dat opbrengst naar Mucovereniging zou gaan”

650 leerlingen van de drie afdelingen van de gemeentelijke basisschool Wevelgem hebben vrijdag in fluokledij gelopen in het park van Wevelgem voor de Warmste Week. Ze zamelden zo in totaal 8.650 voor drie goede doelen: de Mucovereniging, de mugheli en de vzw Cri-du-Chat. Deze keuzes zijn niet toevallig. De leerlingen steken onder meer juf Marlies Soen (35), die lijdt aan muco, een hart onder de riem. 

0 reacties

 1. “Kortrijk heeft duurste elektriciteit van ons land”: Tine Soens pleit voor lagere Gaselwest tarieven
  Kortrijk

  “Kortrijk heeft duurste elektrici­teit van ons land”: Tine Soens pleit voor lagere Gaselwest tarieven

  Vooruit-gemeenteraadslid Tine Soens stelt aan de kaak dat Kortrijk met Gaselwest het duurste distributienettarief voor elektriciteit van ons land heeft. Dat deed ze eerder ook al, maar komende maandag vraagt ze nu aan alle partijen van meerderheid en oppositie in de gemeenteraad om een motie goed te keuren. En zo de druk op Gaselwest te verhogen om de tarieven alsnog naar beneden te brengen en meer gelijk te schakelen met de andere distributienetbeheerders.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil