Het nieuwe mobiele immokantoor van Habitat
Volledig scherm
Het nieuwe mobiele immokantoor van Habitat © Habitat

Habitat opent als eerste een mobiel immokantoor: “Om klanten op afstand sneller te kunnen bedienen”

WevelgemImmokantoor Habitat uit Wevelgem pakt uit met het eerste mobiele en zelfvoorzienend immokantoor van ons land. Het gaat om een mobilhome die volledig is ingericht tot een aangename werkplek. “Op die manier kunnen onze makelaars die verder wonen van ons hoofdkantoor tot bij klanten gaan om compromissen te tekenen”, zegt zaakvoerder Emmanuel Louf.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. Derde cannabisplantage in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebedrijf: “We hebben nooit iets geroken”
  Play
  Heule

  Derde cannabis­plan­ta­ge in een week tijd ontdekt, deze keer na brandje in voormalig garagebe­drijf: “We hebben nooit iets geroken”

  Langs de Kortrijkstaat in Heule is vrijdag na een brand een grote cannabisplantage ontdekt, de derde al deze week in Zuid-West-Vlaanderen. De kweekplaats was ondergebracht in een voormalig garagebedrijf en strekte zich uit over drie verdiepingen. Vermoed wordt, dat enkele verdachten de benen namen toen de brand uitbrak. De politie onderzoekt nu of er een link is met de plantages die eerder deze week werden ontdekt in Moorsele en Roeselare.