De feiten speelden zich af in de rechtse woning, in de Wevelgemse deelgemeente Gullegem. Over de aanleiding is nog niks bekend.
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in de rechtse woning, in de Wevelgemse deelgemeente Gullegem. Over de aanleiding is nog niks bekend. © Hans Verbeke

Gezinsdrama in Gullegem: moeder doodt dochter op haar 17de verjaardag en stapt daarna uit het leven

GullegemUitgerekend op de dag dat ze 17 werd, is vrijdag in de Wevelgemse deelgemeente Gullegem volgens de eerste informatie een tienermeisje om het leven gebracht door haar mama (44). Die stapte daarna zelf uit het leven. Mogelijk ligt de aanleiding voor het drama in de recente relatiebreuk van de ouders. 

 1. Coronacijfers blijven beter worden in Zuid-West-Vlaanderen: “Maar het tij kan snel keren na Kerstmis en Nieuwjaar”
  Zuid-West-Vlaanderen

  Coronacij­fers blijven beter worden in Zuid-West-Vlaanderen: “Maar het tij kan snel keren na Kerstmis en Nieuwjaar”

  De curve in Zuid-West-Vlaanderen blijft dalen. De nieuwste weekcijfers van vrijdag 13 tot en met donderdag 19 november melden 769 positieve gevallen. Dat zijn er 251 minder dan het vorig gepubliceerd weekoverzicht van donderdag 5 tot en met woensdag 11 november. “Het is ongeveer met een kwart gedaald bij een week geleden. Het moet nu verder fors naar beneden. En het tij kan snel opnieuw keren, als er sommige mensen zot doen of met velen bijeenkomen in de periode van Kerstmis en Nieuwjaar”, zegt Philippe De Coene (sp.a), voorzitter van de welzijnsintercommunale W13.
 1. Groep vriendinnen zit opgesloten in auto met gigantische spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”
  Play

  Groep vriendin­nen zit opgesloten in auto met giganti­sche spin: “Oh mijn God, wat moet ik doen!”

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?