Geoffrey Verhaeghe revalideert van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Geoffrey Verhaeghe revalideert van corona. © Maxime Petit

Geoffrey (24) lag 22 dagen in coma na coronabesmetting: “Waarom ik zo hard getroffen werd? Zelfs de dokters weten het niet...”

WevelgemLiefst 22 dagen lag hij in coma, na een coronabesmetting. Het oog van de naald waar hij doorheen kroop, was zeer klein. En toch is Geoffrey Verhaeghe pas 24 jaar — niet meteen een leeftijdsgroep waar het virus vaker zwaar toeslaat. Maar dat het zwaar toegeslagen heeft, mag blijken. Want na die 22 dagen coma wacht Geoffrey een stevige revalidatieronde. Zich verplaatsen, doet hij voorlopig in een rolstoel.

  1. Klant slaat taxi kort en klein tijdens rit na discussie over prijs: “Geweld rond station lijkt wel opnieuw toe te nemen.”
    Kortrijk

    Klant slaat taxi kort en klein tijdens rit na discussie over prijs: “Geweld rond station lijkt wel opnieuw toe te nemen.”

    In de nacht van woensdag op donderdag heeft een klant van taxichauffeur Michiel Vantomme (28) uit Kortrijk flink wat schade aan de wagen toegebracht. Dat gebeurde toen de klant plots begon te discussiëren over de prijs van de rit. De 40-jarige dronken dader kon opgepakt worden en na het uitslapen van zijn roes verhoord worden. Hij was geen onbekende voor de politie.