De drugs werden overgeladen op een parking van een bedrijf op de industriezone Gullegem-Moorsele. Dat gebeurde op maandag 26 september 2022. De politie kon de vrachtwagen onderscheppen vlakbij het bedrijf Delta Light.
Volledig scherm
De drugs werden overgeladen op een parking van een bedrijf op de industriezone Gullegem-Moorsele. Dat gebeurde op maandag 26 september 2022. De politie kon de vrachtwagen onderscheppen vlakbij het bedrijf Delta Light. © Hans Verbeke

Geen 10 maar wel ruim 100 kilogram cocaïne gevonden na tip van alerte passant

Gullegem/RoeselareDe cocaïnevangst van eerder deze week op de industriezone van Gullegem/Moorsele is veel belangrijker dan eerst gedacht. In totaal werd voor een straatwaarde van 6 à 7 miljoen euro aangetroffen.

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.