Boetiek Sandra sluit de deuren.
Volledig scherm
Boetiek Sandra sluit de deuren. © Maxime Petit

Francine (66) stopt na 42 jaar met haar Sandra Boetiek: “Wil al mijn klanten bedanken”

GullegemNa 42 jaar gaat Francine Devloo (66) van Sandra Boetiek in de Bissegemstraat in Gullegem met pensioen. Dat betekent ook meteen het einde van Sandra Boetiek op 30 juni. “Ik heb het heel graag gedaan, maar het is tijd om gas terug te nemen en te genieten van mijn pensioen”, vertelt Francine.

 1. Festival For Friends trekt naar Kortrijk: “Hopelijk slaat nieuwe aanpak aan, we gaan voor 2.000 bezoekers”
  Kortrijk/Lauwe

  Festival For Friends trekt naar Kortrijk: “Hopelijk slaat nieuwe aanpak aan, we gaan voor 2.000 bezoekers”

  Festival For Friends is terug van weggeweest en pakt meteen met een pak nieuwigheden uit. De grootste nieuwigheid is de verhuis van Lauwe naar Kortrijk. De zesde editie vindt op zaterdag 25 september op het evenementenplein Depart XXL op het Nelson Mandelaplein plaats. Onder meer het Kortrijks dj koppel The Bicky Duets zal er optreden. De ticketverkoop is gestart.
 2. Iets te wild gedanst tijdens Regi, dus stad legt Kortrijk Popt maatregelen op: “Bubbels afbakenen met paaltjes en lint”
  Kortrijk

  Iets te wild gedanst tijdens Regi, dus stad legt Kortrijk Popt maatrege­len op: “Bubbels afbakenen met paaltjes en lint”

  De stad legt Kortrijk Popt enkele extra maatregelen op, met het oog op het volgende openluchtconcert van Depart XXL. Samen met de organisatoren wordt er ingegrepen, omdat er zaterdag iets te wild gedanst werd tijdens een set van Regi. Zo worden bubbels nu extra afgebakend, met paaltjes en lint. “We hopen toestanden zoals op het einde van het optreden van Regi te vermijden”, zegt waarnemend burgemeester Bert Herrewyn (Vooruit).