Met een slijpschijfje werd een gat gemaakt in de zijdeur van de bestelwagen, aan een bedrijf op de industriezone van Gullegem-Moorsele.
Volledig scherm
Met een slijpschijfje werd een gat gemaakt in de zijdeur van de bestelwagen, aan een bedrijf op de industriezone van Gullegem-Moorsele. © RV

Dieven gebruiken slijpschijfje om bestelwagen te kraken, maar nemen niks mee

MoorseleEen nachtconciërge van een bedrijf op de industriezone van Gullegem-Moorsele is het slachtoffer geworden van een bende die gespecialiseerd is in materiaaldiefstallen uit bestelwagens.

  1. Kinderverzorgsters van Margo (10 maanden) die overleed in crèche vragen vrijspraak: “Wat konden we nog meer gedaan hebben?”
    PREMIUM
    Wevelgem

    Kinderver­zorg­sters van Margo (10 maanden) die overleed in crèche vragen vrijspraak: “Wat konden we nog meer gedaan hebben?”

    Drie kinderverzorgsters van de crèche in Moorsele waar de amper tien maanden oude Margo in september vorig jaar overleed moesten zich maandag verantwoorden op de rechtbank. Het baby’tje was gestikt nadat het tussen de spijlen van het bed was terechtgekomen. Het bedje bleek stuk. Alle drie vragen ze de vrijspraak. “Het is verschrikkelijk, maar we hebben alles gedaan wat we moesten doen”, klonk het op de rechtbank.