De brand situeerde zich aan de achterzijde van het gebouw waar vroeger Overstock Garden was gevestigd, langs de Driemasten in Gullegem.
Volledig scherm
De brand situeerde zich aan de achterzijde van het gebouw waar vroeger Overstock Garden was gevestigd, langs de Driemasten in Gullegem. © Hans Verbeke

Brandweer is beginnende dakbrand bij Overstock Garden snel de baas

GullegemOp de Driemasten in Gullegem was het zaterdag rond de middag even alle hens aan dek toen een dakbrand was gemeld in het pand waar vroeger Overstock Garden was gevestigd.

 1. Metalfestival Alcatraz opent met drumgeroffel van Kortrijk Drumt: “Nooit speel ik nog in zo’n hitte”
  Kortrijk

  Metalfesti­val Alcatraz opent met drumgerof­fel van Kortrijk Drumt: “Nooit speel ik nog in zo’n hitte”

  Zo’n 123 drummers van Kortrijk Drumt zorgden donderdagavond tijdens de pre-party voor een gepast startschot van festival Alcatraz. Het publiek voor de avond bestond hoofdzakelijk uit bewoners van Kortrijk en Zwevegem en metalfans die in het bezit waren van een campingticket. De sfeer zat er al meteen goed in. “Overlast voor de buurt? Ik denk dat Tomorrowland toch nog wat anders is”, aldus een buurvrouw.
 2. Maandag Jaarmarkt met duizenden bezoekers en ook ...Nonkel Jef, ‘Godvernondemiljaardedju’
  DADIZELE

  Maandag Jaarmarkt met duizenden bezoekers en ook ...Nonkel Jef, ‘Godvernon­de­mil­jaar­ded­ju’

  Hemelvaart is traditioneel een topdag voor Dadizele. De jaarmarkt is een klassieker en lokt duizenden bezoekers uit de regio. Voor het vierde jaar op rij is de organisatie in handen van Dadizele Onderneemt. “Uit Dadizele nemen er welgeteld 32 handelszaken, horeca en verenigingen deel”, zegt voorzitter Rik Knockaert. “Daarnaast zullen er een 120-tal marktkramers en kermisattracties van de partij zijn.”
 3. Bart Dochy wil waterzuiveringstations van Aquafin niet langer laten blokkeren: “Gezuiverd afvalwater ter beschikking stellen voor land- en tuinbouw, sportterreinen en openbaar groen”

  Bart Dochy wil waterzuive­ring­sta­ti­ons van Aquafin niet langer laten blokkeren: “Gezuiverd afvalwater ter beschik­king stellen voor land- en tuinbouw, sportter­rei­nen en openbaar groen”

  In een open brief en met een dringende oproep aan Vlaams minister Demir (N-VA) vraagt Vlaams vertegenwoordiger Bart Dochy (CD&V) om de waterzuiveringstations van Aquafin niet langer te blokkeren maar het gezuiverd afvalwater ter beschikking te stellen voor de land- en tuinbouw, sportterreinen en openbaar groen