De bestuurster kwam met haar Peugeot in een voortuin terecht
Volledig scherm
De bestuurster kwam met haar Peugeot in een voortuin terecht © Alexander Haezebrouck

Bestuurster moet uitwijken en knalt in voortuin

MoorseleIn de Oude Tramweg in Moorsele is dinsdag rond 15 uur een bestuurster met haar auto in de voortuin van een woning beland. Ze ramde een muurtje, een haag en uiteindelijk ook nog een omheining. De vrouw bleef ongedeerd.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Broers storten zich in cannabisavontuur wegens financiële problemen: openbaar aanklager eist straffen tot 4 jaar effectief
  Bavikhove/Kortrijk/Wevelgem/Ingelmunster

  Broers storten zich in cannabis­avon­tuur wegens financiële problemen: openbaar aanklager eist straffen tot 4 jaar effectief

  De broers B. uit Bavikhove en Kortrijk riskeren vijftien en twintig maanden cel voor hun rol in een groot cannabisdossier, met vier plantages in de Kortrijkse regio. Gelijkaardige, maar ook veel zwaardere straffen dreigen voor vier andere betrokkenen. “We zagen geen uitweg meer uit de financiële problemen waarmee ons bedrijfje kampte”, zeggen de broers. “Daarom hebben we ons laten verleiden tot verkeerde keuzes om snel geld te verdienen.”
 3. Justitie pakt winkeldieven harder aan: “Betrapt = onmiddellijk betalen, anders riskeer je vervolging”
  Kortrijk

  Justitie pakt winkeldie­ven harder aan: “Betrapt = onmiddel­lijk betalen, anders riskeer je vervolging”

  De onmiddellijke inningen die al een tijdje bestaan voor inbreuken rond drugs, illegale wapens, fietsdiefstallen en overtredingen van de covidmaatregelen worden in ons land nu ook toegepast voor winkeldiefstallen. “Gedaan met de tijdrovende procedure van vroeger”, zegt justitieminister Vincent Van Quickenborne. “Wie betrapt wordt, betaalt onmiddellijk.” Als hij of zij solvabel is, natuurlijk. “We hopen dat het systeem daders afschrikt want winkeldiefstal is echt wel een dik probleem”, klinkt het bij vader en zoon Devos, uitbaters van een Proxy Delhaize in Kortrijk.