De brandweer moest de rijbaan komen opkuisen
Volledig scherm
De brandweer moest de rijbaan komen opkuisen © Alexander Haezebrouck

Bestuurder knalt verblind door de zon tegen wegversmalling

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Centrum van Menen kleurt groen: “We hopen op een volksverhuis naar Sportpaleis voor de bekerfinale van Decospan Volley Team tegen Knack Roeselare”
  MENEN

  Centrum van Menen kleurt groen: “We hopen op een volksver­huis naar Sportpa­leis voor de bekerfina­le van Decospan Volley Team tegen Knack Roeselare”

  Wie geregeld in het centrum van Menen vertoeft, heeft ongetwijfeld al de groene vlaggen gezien bij de lokale handelaars. Supporters van Decospan Volley Team Menen Jerry Sonck (49) en Natacha Samyn (45) zijn de drijvende krachten achter de vlaggenactie die de bekerfinale van hun favoriete club in de kijker moet zetten. “We hebben al meer dan driehonderd exemplaren uitgedeeld.”
 1. Roeselare viert Valentijn met chocolade en een romantische lichtprojectie
  Roeselare

  Roeselare viert Valentijn met chocolade en een romanti­sche lichtpro­jec­tie

  Er hangt liefde in de lucht in Roeselare. Met Valentijn in het vooruitzicht, kan je op zaterdag 11 februari het perfecte cadeau voor je geliefde scoren tijdens een sfeervolle shoppingdag. Zo trakteren piccolo’s tussen 14 en 17 uur op de allerlekkerste hartjespralines in de centrumstraten. Daarnaast kan je je bij het vallen van de avond laten betoveren door een valentijnsprojectie op de gevel van het historische stadhuis.