Bestuurder (35) knalt tegen verlichtingspaal, de auto raakte zwaar beschadigd
Volledig scherm
Bestuurder (35) knalt tegen verlichtingspaal, de auto raakte zwaar beschadigd © Alexander Haezebrouck

Bestuurder (35) rijdt al slapend verlichtingspaal omver

GullegemZaterdagmorgen botste een 35-jarige bestuurder met zijn auto tegen een elektriciteitspaal langs de Ballingstraat in Gullegem. De man viel vermoedelijk in slaap en knalde tegen de verlichtingspaal die omviel. De bestuurder werd met een hoofdwonde afgevoerd naar het ziekenhuis, hij verkeert niet in levensgevaar.

 1. Gemeente deelt 1.000 lichtjes uit aan fietsers die niet in orde zijn met hun fietsverlichting
  Wevelgem

  Gemeente deelt 1.000 lichtjes uit aan fietsers die niet in orde zijn met hun fietsver­lich­ting

  De gemeente deelt vanaf vandaag 1.000 fietslichtjes uit aan fietsers die niet in orde zijn met hun fietsverlichting. Ze doet dat in samenwerking met ‘Golf van Licht’, een initiatief van Pieterjan Nuitten uit Gent die enkele jaren geleden een vriend verloor bij een verkeersongeval. “We vragen de fietser die wij een lichtje geven om hetzelfde te doen bij drie andere fietsers”, vertelt Pieterjan.
 2. Stad Kortrijk geeft uitbaters van Sportcafé in Heule forse korting, tot aanpalend zwembad heropent: “We lijden nu 80 procent omzetverlies”
  Heule

  Stad Kortrijk geeft uitbaters van Sportcafé in Heule forse korting, tot aanpalend zwembad heropent: “We lijden nu 80 procent omzetver­lies”

  Pech achtervolgt Nick Verhaeghe (55) en Sabine Cottereel (53). Ze zitten voor de derde keer in anderhalf jaar tijd in de problemen. Deze keer omdat hun Sportcafé in Heule amper volk over de vloer krijgt sinds het aanpalend zwembad door werken dicht is. “Ze krijgen tijdelijk een vrijstelling tot betalen van concessievergoeding, inclusief een forfait gasverbruik. Omdat een groot deel van hun inkomsten gelinkt is aan de sluiting van het zwembad. Het is duidelijk dat ze hierdoor verlies lijden”, zegt schepen van Economie Wouter Allijns (Team Burgemeester).