De Suzuki Swift week van het rijvak af en knalde tegen 3 andere voertuigen. Het voertuig kwam dwars over de weg tot stilstand.
Volledig scherm
De Suzuki Swift week van het rijvak af en knalde tegen 3 andere voertuigen. Het voertuig kwam dwars over de weg tot stilstand. © LSI

Automobiliste wijkt van rijvak af en knalt tegen 3 auto’s in Wevelgem

Wevelgem/NazarethLangs de Kortrijkstraat in Wevelgem is een automobiliste zaterdagochtend van haar rijvak afgeweken en tegen 3 andere voertuigen geknald. Er raakte niemand gewond maar 4 auto’s moesten weggetakeld worden.

 1. Schaatsen op topniveau kan nu ook tijdens de schooluren: “Als we méér topsporters willen in ons land, is dit de manier waarop het moet”
  kortrijk

  Schaatsen op topniveau kan nu ook tijdens de schooluren: “Als we méér topspor­ters willen in ons land, is dit de manier waarop het moet”

  Uniek in het Vlaams onderwijs: leerlingen van middelbare school Athena in Kortrijk kunnen vanaf dit schooljaar voor de sportoptie kunstschaatsen kiezen. Zeven leerlingen doen dat al. Vier uur per week kunnen ze schaatsen op IJsbaan De Piste. De leerstof van de gemiste lessen halen ze achteraf in. “Als we méér topsporters willen in ons land, is dit de manier waarop het moet”, klinkt het.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.