Aan de rotonde in Gullegem (Wevelgem) kwam de agent met zijn auto op de zij terecht.
Volledig scherm
Aan de rotonde in Gullegem (Wevelgem) kwam de agent met zijn auto op de zij terecht. © LSI

Agent vrijgesproken voor vluchtmisdrijf na ongeval aan rotonde in Gullegem

GullegemEen 47-jarige agent is door de Kortrijkse politierechtbank vrijgesproken voor vluchtmisdrijf en een vermeende positieve alcoholtest. Voor het ongeval dat hij veroorzaakte aan de rotonde van de Schuttershoflaan en de Koningin Fabiolalaan in Gullegem (Wevelgem) kreeg hij wel een boete van 160 euro.

 1. Klant slaat taxi kort en klein tijdens rit na discussie over prijs: “Geweld rond station lijkt wel opnieuw toe te nemen.”
  Kortrijk

  Klant slaat taxi kort en klein tijdens rit na discussie over prijs: “Geweld rond station lijkt wel opnieuw toe te nemen.”

  In de nacht van woensdag op donderdag heeft een klant van taxichauffeur Michiel Vantomme (28) uit Kortrijk flink wat schade aan de wagen toegebracht. Dat gebeurde toen de klant plots begon te discussiëren over de prijs van de rit. De 40-jarige dronken dader kon opgepakt worden en na het uitslapen van zijn roes verhoord worden. Hij was geen onbekende voor de politie.
 2. Vijf weekendtips in het zuiden van West-Vlaanderen: van fietsen tussen de hoppe tot koopjes op zijn Scandinavisch
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Vijf weekend­tips in het zuiden van West-Vlaanderen: van fietsen tussen de hoppe tot koopjes op zijn Scandina­visch

  De coronacijfers blijven de goede richting uitgaan en stilletjes aan herpakt het leven zich. We kunnen al opnieuw een uitstapje maken. Om je daarbij tot hulp te zijn, geven we enkele tips voor het weekend van 19 en 20 juni. Blijf voorzichtig - Covid-19 is de wereld nog niet uit, maar geniet van het leuks dat het zuiden van West-Vlaanderen te bieden heeft.