Het ongeval met vluchtmisdrijf vond plaats langs de Menenstraat in Wevelgem.
Volledig scherm
Het ongeval met vluchtmisdrijf vond plaats langs de Menenstraat in Wevelgem. © Nils Landers

35-jarige vrouw pleegt vluchtmisdrijf maar wordt gevat

Wevelgem/KortrijkLangs de Menenstraat in Wevelgem werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een fietsster aangereden. De vrouw die het ongeval veroorzaakte, bekommerde zich niet om het slachtoffer en reed door.

 1. Van goedkoopste pintjes over fast food aan spotprijsjes tot voordelig sporten: 31 ‘survivaltips’ om zo zuinig mogelijk te leven als student
  PREMIUM
  Kortrijk

  Van goedkoop­ste pintjes over fast food aan spotprijs­jes tot voordelig sporten: 31 ‘survival­tips’ om zo zuinig mogelijk te leven als student

  Tot 16.000 studenten vatten een nieuw academiejaar aan in Kortrijk, de grootste en gezelligste studentenstad van West-Vlaanderen. Door de inflatie wordt het ook voor (kot)studenten een financiële uitdaging. Omdat we niet willen dat hun jeugdige drang om voluit te leven afgeremd wordt door een lege portemonnee, geven we 31 ‘survivortips’ mee om zo zuinig mogelijk te leven.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.