Didier Verbaere
Volledig scherm
© Didier Verbaere

Zware klap op Kalkensteenweg

0 reacties

 1. Volleybalclub en rugbyclub slaan handen in elkaar voor beachtornooien op unieke locatie: “Leuk om dit samen te kunnen organiseren en onszelf te versterken”
  Berlare/Zele

  Volleybal­club en rugbyclub slaan handen in elkaar voor beachtor­nooi­en op unieke locatie: “Leuk om dit samen te kunnen organise­ren en onszelf te versterken”

  Volleybalclub JTV DERO uit Zele en Berlare en rugbyclub BrigandZE zullen dit weekend en volgend weekend samen hun beachtornooien organiseren op een zelf aangelegd zandveld aan de festivalhal in Berlare. Op deze unieke locatie slaan beide ploegen de handen in elkaar voor een leuk evenement. “Het is leuk dat twee lokale sportclubs deze samenwerking kunnen doen", zegt Wim Van Hecke van BrigandZe.
 2. Minister Diependaele en schepen Souguir over het Gravensteen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelijker”
  PREMIUM
  Gent

  Minister Diependae­le en schepen Souguir over het Graven­steen: “Het grootste gevaar is dat we door continu protest gewoon niks meer zouden doen, want dat is makkelij­ker”

  Twee jaar lang al wordt er in Gent gebakkeleid over het Gravensteen, en hoe we dat toegankelijk moeten maken. Actiegroepen protesteren tegen elk voorstel, maar veel alternatieven voor het geplande paviljoen en de lifttoren naast de donjon zijn er niet. Minister Diependaele probeerde de partijen in Gent op één lijn te krijgen, schepen Souguir zette een inspraakronde op poten, maar het oorspronkelijk plan blijft behouden. Kon dat hele proces nu echt niet anders?