Schepen Dietbrand Van Durme kan lachend genieten van het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen belandde hij nog in het oog van de storm na een klacht van Open Vld.
Volledig scherm
Schepen Dietbrand Van Durme kan lachend genieten van het verkiezingsaperitief bij THOG Massemen. Bij de gemeenteraadsverkiezingen belandde hij nog in het oog van de storm na een klacht van Open Vld. © Didier Verbaere

Zorgeloos verkiezingsaperitief bij THOG Massemen

Buurtcomité THOG in Massemen kan volop genieten van een zorgeloos verkiezingsaperitief op het dorpsplein. Bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen belandden ze nog in het oog van de storm na een klacht van Walter Govaert (Open Vld) die vond dat het aperitief de verkiezingen had beïnvloed. 

  1. Na jaren van afwezigheid opnieuw otter gespot in natuurgebied Donkmeer
    Berlare

    Na jaren van afwezig­heid opnieuw otter gespot in natuurge­bied Donkmeer

    Natuurvereniging vzw Durme komt met heuglijk nieuws naar buiten voor natuurliefhebbers en de omgeving van het Donkmeer. Op 13 oktober werd er voor het eerst sinds jaren opnieuw een otter gespot in het natuurreservaat. Het dier kwam waarschijnlijk terug naar het gebied nadat er verschillende werken plaatsvonden om de natuur te verbeteren. “Het is fantastisch dat we dit hebben kunnen waarnemen”, zegt Riet Gillis van de provincie.