Teus Rietveld is niet te spreken over de dure mondmaskers in het ASZ. "Pure oplichterij"
Volledig scherm
PREMIUM
Teus Rietveld is niet te spreken over de dure mondmaskers in het ASZ. "Pure oplichterij" © Didier Verbaere

Ziekenhuis vraagt 4 euro voor 2 mondmaskers: “Pure oplichterij”

Wetteren/Aalst/GeraardsbergenPatiënten en bezoekers van de A.S.Z.-campussen in Wetteren, Geraardsbergen en Aalst klagen over de dure aankoopprijs van mondmaskers in de automaten van het ziekenhuis. Een set van 2 mondmaskers kost er 4 euro. “In de meeste ziekenhuizen zijn ze gratis”, zegt Teus Rietveld die regelmatig op de campus in Wetteren moet zijn voor revalidatie.

 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.