Mariagaard Wetteren telt vandaag een kleine honderd internen. De maximumcapaciteit is bereikt en het idee om uit te breiden ligt op tafel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mariagaard Wetteren telt vandaag een kleine honderd internen. De maximumcapaciteit is bereikt en het idee om uit te breiden ligt op tafel. © Didier Verbaere

Zelfs coronapandemie zet geen rem op groei internaten: “Wie in augustus nog een plaatsje zoekt, is eraan voor de moeite”

Wetteren/GentWie in of rond Gent zijn kind op internaat wil sturen, start nu al best met zoeken. Steeds meer internaten werken met wachtlijsten en ook de coronapandemie kan de groei niet stuiten. Bij Mariagaard in Wetteren liggen zelfs plannen op tafel voor de bouw van een gloednieuwe vleugel.

  1. RESTOTIP. Dish: heerlijke deelgerechten in Gentse Sleepstraat
    PREMIUM
    Gent

    RESTOTIP. Dish: heerlijke deelgerech­ten in Gentse Sleepstraat

    Dat zaakvoerster Dorien Houben een verleden heeft als voormalig grafisch ontwerpster is te zien aan de stijlvolle website van Dish. Het restaurant neemt sinds kort de plaats in van voorganger Castor & Pollux op het einde van de Sleepstraat. Maar kan Dorien naast ontwerpen ook lekker koken? We reserveerden een tafeltje in de schaduw van de Sint-Salvatorkerk en namen de proef op de som. Lees hier meer restotips uit de Gentse regio.