Mike Lampaert, Tony Van De Velde, Alain Verbeke en Wim Raes (niet op foto) trokken naar Pepinster om te helpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Lampaert, Tony Van De Velde, Alain Verbeke en Wim Raes (niet op foto) trokken naar Pepinster om te helpen. © Didier Verbaere

Wetterse brandweerploeg redt leven 40er tussen puinhopen Pepinster

Een ploeg van de Wetterse vrijwillige brandweer redde woensdagmiddag het leven van een bewoner van het gehucht Olne bij Pepinster door reanimatie na een hartaanval. De pompiers waren er kelders aan het leegpompen toen de bewoner neerzeeg. Ze aarzelden geen moment en startten de hartmassage in afwachting van 100 en Mug. De man overleefde.

  1. Decorbouwer Marnik Baert levert opnieuw prachtig decor voor openluchtspektakel aan Donkmeer: “Drie weken nodig om alles tot in de details af te werken”
    Berlare

    Decorbou­wer Marnik Baert levert opnieuw prachtig decor voor openlucht­spek­ta­kel aan Donkmeer: “Drie weken nodig om alles tot in de details af te werken”

    Bij een schitterend spektakel hoort een schitterend decor, en voor de openluchtmusical aan het Donkmeer is dat niet anders. Decorbouwer Marnik Baert heeft er samen met Andy Cauwberghs voor gezorgd dat ‘Singin’ in the Rain’ helemaal tot zijn recht zal komen. Het decor bevat opnieuw bewegende elementen en is tot in de details afgewerkt. “Het is een hele uitdaging, maar ontzettend leuk om te doen", zegt Marnik Baert.