Joke Emmers op de set in Wetteren
Volledig scherm
PREMIUM
Joke Emmers op de set in Wetteren © Sofie Silbermann

Wetters regisseur Anthony Schatteman draait vierdelige reeks Leef in thuisbasis: “Leuk om topreeks met topcast te draaien en thuis in eigen bed te slapen”

WetterenMaandag begon op Eén de vierdelige serie Leef, met Joke Emmers en Michaël Pas in de hoofdrollen. De regie was deels in handen van Wetteraar Anthony Schatteman (31) en de reeks werd grotendeels gedraaid in de oude toonzaal van Vuren De Vos in de Florimond Leirensstraat in Wetteren. “Het was fijn om hier te draaien, in mijn oude bed te slapen en met de fiets naar de set te rijden”, zegt Anthony, die intussen in Brussel woont. Wij blikken met hem terug op de draaidagen in Wetteren. 

 1. Gemeente gaat niet in op voorstel om bedrijfsbelasting voor getroffen handelaars te schrappen: “Maar we gaan wel alle mogelijke steunmaatregelen herbekijken”
  Wetteren

  Gemeente gaat niet in op voorstel om bedrijfsbe­las­ting voor getroffen handelaars te schrappen: “Maar we gaan wel alle mogelijke steunmaat­re­ge­len herbekij­ken”

  Het gemeentebestuur van Wetteren gaat niet in op een voorstel van raadslid Wouter Bracke (VB) om de bedrijfsbelasting voor ondernemingen meteen te schrappen. “We gaan eind maart met alle fracties alle mogelijke steunmaatregelen opnieuw bekijken”, wimpelde burgemeester Alain Pardaen (CD&V) de vraag af.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld