Gregory Van Schoors, Hans Vlaeminck, Piet De Keulenaer, Sofie Verstraeten en Ben De Kestelier aan hun ecologische DeLorean-slaapplaats op Best Kept Secret.
Volledig scherm
Gregory Van Schoors, Hans Vlaeminck, Piet De Keulenaer, Sofie Verstraeten en Ben De Kestelier aan hun ecologische DeLorean-slaapplaats op Best Kept Secret. © Didier Verbaere

Wetteraars bouwen ecologische en kartonnen DeLorean-tenten op Best Kept Secret-festival

In het Nederlandse Hilvarenbeek, op de terreinen van het safaripark De Beekse Bergen, is het festival Best Kept Secret van start gegaan. Het festival profileert zich als het groenste en meest ecologische festival van Europa. Een groep Wetteraars trekt al jaren naar het festival en gaat dit jaar volledig op in de sfeer van Best Kept met eigen ontworpen kartonnen tenten in de vorm van een DeLorean wagen. 

  1. Bewoners maken kennis met mogelijke toekomstvisie van omgeving Donkmeer Berlare: “Heel veel potentieel in dit gebied”
    PREMIUM
    Berlare

    Bewoners maken kennis met mogelijke toekomstvi­sie van omgeving Donkmeer Berlare: “Heel veel potentieel in dit gebied”

    Langsheen de oevers van het Donkmeer konden inwoners van Berlare zaterdag kennismaken met de mogelijke toekomstplannen voor De Donk, Nieuwdonk en de vele natuur die de gemeente te bieden heeft. De provincie wil in samenwerking met de gemeente en de VZW Durme de natuur in het gebied sterk uitspelen en heeft daarom heel wat plannen die ze in een toekomstvisie hebben gegoten. “Deze plannen zijn niet bindend, maar geven wel al een leuke inkijk”, vertelt Hannelore Mees.