Het One Team kan dankzij Rotary een eigen mediatheek beginnen met hulpmiddelen voor ondersteuning in het onderwijs.
Volledig scherm
Het One Team kan dankzij Rotary een eigen mediatheek beginnen met hulpmiddelen voor ondersteuning in het onderwijs. © Didier Verbaere

WAN Team kan mediatheek starten dankzij gulle steun Rotary: “Extra middelen zijn nodig voor kwalitatieve hulp”

Wetteren/Aalst/NinoveWAN Team, een ondersteunend team voor leerlingen in het katholiek onderwijs, kan een eigen mediatheek met hulpmiddelen uitbouwen dankzij de steun van Serviceclub Rotary Wetteren. Zij steunen het nieuwe project met een gift van 3.000 euro.

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.
 3. Al een kwarteeuw proef je ‘Vlaamse’ pita’s bij Aphrodite: “Alles te danken aan onze voorganger Ceylan”
  PREMIUM
  Wetteren

  Al een kwarteeuw proef je ‘Vlaamse’ pita’s bij Aphrodite: “Alles te danken aan onze voorganger Ceylan”

  Een kwarteeuw geleden waren zowat alle pitazaak in Vlaanderen in Turkse of Tunesische handen. Zij leerden ons het gegrilde vlees in een broodje met, meestal looksaus, kennen. Maar in Wetteren doken Ben en Nathalie als twee onervaren horecamensen in hun eigenste pitaverhaal. Ze namen de zaak van Ceylan over en vandaag baten ze hun Pitta Aphrodite al 25 jaar lang uit.