Wagen overkop in Wetteren
Volledig scherm
Wagen overkop in Wetteren © RV

Wagen gaat overkop maar bestuurder is ongedeerd

 1. KWB en Bent Van Looy stippelen een griezeltocht uit voor het hele gezin
  Kwatrecht

  KWB en Bent Van Looy stippelen een griezel­tocht uit voor het hele gezin

  Alle Halloweentochten in het land zijn verboden maar in Wetteren kan je vanaf maandag 2 november deelnemen aan een Griezeltocht van KWB doorheen Kwatrecht. “Je kan een wandeltocht van zo’n 5 kilometer volgen en onderweg een spannend verhaal volgen via QR-codes in 7 afleveringen”, zegt Marnix Poelman van KWB. Deze spannende verhalen werden door An Neven en ingesproken door zanger Bent Van Looy. De tocht wordt ook in tientallen andere KWB-afdelingen georganiseerd.
 2. Ook jij mag meedenken over nieuwe invulling van oude fabriekssite Microfibres: “Enkele industriële gebouwen blijven behouden”
  PREMIUM
  Laarne/Sint-Martens-Latem

  Ook jij mag meedenken over nieuwe invulling van oude fabriekssi­te Microfi­bres: “Enkele indu­striële gebouwen blijven behouden”

  De site van Microfibres Europe in Laarne werd begin dit jaar verkocht aan projectontwikkelaar Acasa uit Sint-Martens-Latem. Samen met de gemeente vormt ze de oude fabrieksterreinen, met een oppervlakte van 73.000 vierkante meter, om tot een nieuw woongebied met plaats voor ontspanning en ambachtelijke activiteiten. De gemeente roept haar inwoners op om mee na te denken over de toekomstplannen via een digitale enquête.
 1. Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruidvrij houdt
  Play

  Maak kennis met Woppie, het konijn dat het kerkhof van Wellen onkruid­vrij houdt

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond