De werfkeet werd 800 meter van de kampplaats teruggevonden.
Volledig scherm
De werfkeet werd 800 meter van de kampplaats teruggevonden. © Vzw Wriemel

Vzw Wriemel vindt werfkeet en aanhangwagens terug: “800 meter verder in een boom en zwaar beschadigd”

Wetteren/PoulseurMonitors van Vzw Wriemel uit Wetteren trokken de afgelopen dagen terug naar het Luikse Poulseur om weggespoeld materiaal en afval op hun overspoelde kampplaats te recupereren. Het sportkamp voor kleuters werd afgelopen woensdag geëvacueerd toen de weide overstroomde. Enkele aanhangwagens en een werfkeet werden intussen teruggevonden.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.