De werfkeet werd 800 meter van de kampplaats teruggevonden.
Volledig scherm
De werfkeet werd 800 meter van de kampplaats teruggevonden. © Vzw Wriemel

Vzw Wriemel vindt werfkeet en aanhangwagens terug: “800 meter verder in een boom en zwaar beschadigd”

Wetteren/PoulseurMonitors van Vzw Wriemel uit Wetteren trokken de afgelopen dagen terug naar het Luikse Poulseur om weggespoeld materiaal en afval op hun overspoelde kampplaats te recupereren. Het sportkamp voor kleuters werd afgelopen woensdag geëvacueerd toen de weide overstroomde. Enkele aanhangwagens en een werfkeet werden intussen teruggevonden.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.