Nand en hondje Rumba met mama Sarah Booten, medetrainster An-Sofie van den Bosch en enkele klasgenootjes van Nand in klas Berenbruin van Sint-Lodewijk.
Volledig scherm
Nand en hondje Rumba met mama Sarah Booten, medetrainster An-Sofie van den Bosch en enkele klasgenootjes van Nand in klas Berenbruin van Sint-Lodewijk. © Didier Verbaere

Vzw Kwispelhelden leidt Rumba op en stuurt hem mee naar school met baasje Nand (7)

WetterenDe nieuwe Vzw Kwispelhelden uit Wetteren leidt honden op voor kinderen met een beperking. “Kinderen hebben andere noodbehoeftes dan volwassenen en dus is een aangepaste opleiding nodig”, zegt Sarah Booten van de Vzw. Sinds vandaag stuurt ze haar zoontje Nand naar school met Rumba, een Australische herder.

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!