Nand en hondje Rumba met mama Sarah Booten, medetrainster An-Sofie van den Bosch en enkele klasgenootjes van Nand in klas Berenbruin van Sint-Lodewijk.
Volledig scherm
Nand en hondje Rumba met mama Sarah Booten, medetrainster An-Sofie van den Bosch en enkele klasgenootjes van Nand in klas Berenbruin van Sint-Lodewijk. © Didier Verbaere

Vzw Kwispelhelden leidt Rumba op en stuurt hem mee naar school met baasje Nand (7)

WetterenDe nieuwe Vzw Kwispelhelden uit Wetteren leidt honden op voor kinderen met een beperking. “Kinderen hebben andere noodbehoeftes dan volwassenen en dus is een aangepaste opleiding nodig”, zegt Sarah Booten van de Vzw. Sinds vandaag stuurt ze haar zoontje Nand naar school met Rumba, een Australische herder.

  1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
    Spaargids.be

    Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

    Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.