Vlaamse overheid veroordeeld tot heraanleg Kalkensteenweg na klacht van buurtbewoner Pieter (40): “Ik doe dit voor de nachtrust van mijn tweeling van drie jaar”

WetterenPieter (40), een bewoner van de Kalkensteenweg in Wetteren, heeft van de rechter gelijk gekregen in zijn gevecht tegen de Vlaamse overheid. Hij klaagde de overheid aan omdat de steenweg voor zijn deur al jaren in slechte staat is en voor geluidsoverlast zorgt. Ook het fietspad is onveilig. Vlaanderen krijgt nu één jaar tijd om de situatie aan te pakken. Het Agentschap Wegen en Verkeer wil het vonnis eerst bestuderen.

  1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
    Gouden Formule 1
    9

    Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

    De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.