Het Bruno Vansina Quintet nam één van haar clips op in wassalon Super Shop in Wetteren.
Volledig scherm
Het Bruno Vansina Quintet nam één van haar clips op in wassalon Super Shop in Wetteren. © Didier Verbaere

VIDEO: Wassalon Wetteren levert achtergrondsound voor nieuwe videoclip Bruno Vansina Quintet

Het Bruno Vansina Quintet heeft een nieuwe cd klaar en zocht voor de bijpassende videoclips naar 12 verrassende locaties. Woensdag streek het gezelschap neer in Wetteren voor de opnames van een clip in wassalon Super Shop op de Gentsesteenweg.

 1. Contactverbod en celstraf voor twintiger die vader van ex-lief te lijf gaat met hamer: “Wilde gewoon iets uitpraten”
  PREMIUM
  Wetteren/Oosterzele

  Contactver­bod en celstraf voor twintiger die vader van ex-lief te lijf gaat met hamer: “Wilde gewoon iets uitpraten”

  Een bivakmuts, mes, hamer en kapot flesje Duvel had Arne B. (25) uit Oosterzele mee toen hij eind vorig jaar de vader van zijn ex-vriendin aan diens woning in Wetteren te lijf ging. Hij sloeg zijn slachtoffer met de hamer op het hoofd. De Dendermondse rechtbank veroordeelde hem nu tot een celstraf van veertig maanden wegens poging doodslag en een absoluut contactverbod met de familie. Het relaas van een dolgedraaide jongeman.
 2. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.