Unizo herstart in Wetteren.
Volledig scherm
Unizo herstart in Wetteren. © RV

Unizo start vernieuwde afdeling in Wetteren

WetterenIn Wetteren wordt op 4 oktober de (ver)nieuw(d)e afdeling van Unizo boven de doopvont gehouden. Dat doen ze letterlijk in de Sint-Gertrudis kerk op de Markt.

 1. Matig Olsa klaart klus in twee minuten tegen moedig Wetteren (2-1): “Minste prestatie van dit seizoen”
  voetbal tweede nationale A

  Matig Olsa klaart klus in twee minuten tegen moedig Wetteren (2-1): “Minste prestatie van dit seizoen”

  Olsa Brakel boekte in de derby tegen Wetteren zijn derde zege op rij en het werd meteen de zwaarst bevochten. Een matig geel-zwart had alle moeite om de stug verdedigende bezoekers uit verband te spelen. Integendeel, bij het begin van de tweede helft leek staartploeg Wetteren zowaar op weg naar een stunt, maar op amper twee minuten tijd stelde Olsa orde op zaken. Met negen op negen is Olsa mee met de kop van het klassement.
 2. Politierechter D’Hondt stuurt onverbeterlijke bestuurder 3 jaar naar cel: “20 jaar lang elke veroordeling aan zijn laars gelapt”
  Berlare

  Politie­rech­ter D’Hondt stuurt onverbeter­lij­ke bestuurder 3 jaar naar cel: “20 jaar lang elke veroorde­ling aan zijn laars gelapt”

  Sven D.G. uit Berlare is door politierechter Peter D’Hondt voor drie jaar naar de gevangenis gestuurd, nadat hij opnieuw voor de rechtbank moest verschijnen in twee dossiers. De zaak werd eerder al eens uitgesteld om de man de kans te geven persoonlijk te verschijnen, maar hij kwam vandaag opnieuw niet opdagen. “Twintig jaar geleden begon zijn carrière, maar vandaag stopt ze hier", zegt politierechter Peter D’Hondt.