De raadkamer van Dendermonde boog zich dinsdag over de vordering van de Procureur des Konings tot ‘verval van de strafvordering’ na het overlijden van machinist Gerardus Storm. Een batterij aan advocaten volgde de zitting.
Volledig scherm
De raadkamer van Dendermonde boog zich dinsdag over de vordering van de Procureur des Konings tot ‘verval van de strafvordering’ na het overlijden van machinist Gerardus Storm. Een batterij aan advocaten volgde de zitting. © Geert De Rycke

Uitspraak strafrechtelijk onderzoek treinramp Wetteren opnieuw twee maanden verdaagd

De raadkamer van de rechtbank van eerste aanleg in Dendermonde heeft dinsdagmiddag de definitieve uitspraak over het gerechtelijke onderzoek naar de treinramp in Wetteren opnieuw met twee maanden uitgesteld. De advocaat van één van de burgerlijke partijen vraagt dat het verslag van de gerechtsdeskundige opnieuw wordt gemaakt. “Het verslag geeft geen enkel antwoord over de oorzaak van deze tragedie”, klonk het op de zitting.

1 reactie

  • Gilles de frenne

    4 jaar geleden
    Ze zouden misschien wij burgers van Wetteren eens de uitslag van onze bloedtesten kunnen geven. Dan weten we eindelijk of we er op gezondheidsvlak iets aan over hebben gehouden.