Tiental mobilhomes gaat in vlammen op bij zware brand in serres en loods van tuinbouwbedrijf in Wetteren: vuur onder controle

WetterenIn de omgeving van het industriepark in de Laarnestraat in Wetteren is maandagochtend een zware brand uitgebroken in de serres en loods van een tuinbouwbedrijf. De brand ging gepaard met meerdere ontploffingen en een zware rookpluim die kilometers ver te zien was. De serres werden gebruikt als opslagplaats voor caravans, mobilhomes, boten en oldtimers en zijn volledig uitgebrand.

  1. Vanaf september opnieuw verkeer in beide richtingen in Acaciastraat: “Zoals voorzien maar elke werf brengt zoekgedrag met zich mee”
    PREMIUM
    Wetteren

    Vanaf september opnieuw verkeer in beide richtingen in Aca­ciastraat: “Zoals voorzien maar elke werf brengt zoekgedrag met zich mee”

    Er wijzigt weinig tot niks aan de signalisatie aan de wegenwerken op de Zuidlaan en de Acaciastraat in Wetteren. In september gaat de Acaciastraat wel weer open in beide richtingen maar ook dat was voorzien. “Elke grote werf brengt een periode met problemen met zich mee maar in het algemeen zijn er geen grote aanpassingen nodig”, zegt Jef Schoenmaekers, woordvoerder van het Agentschap Wegen en Verkeer.