Tiental mobilhomes gaat in vlammen op bij zware brand in serres en loods van tuinbouwbedrijf in Wetteren: vuur onder controle

WetterenIn de omgeving van het industriepark in de Laarnestraat in Wetteren is maandagochtend een zware brand uitgebroken in de serres en loods van een tuinbouwbedrijf. De brand ging gepaard met meerdere ontploffingen en een zware rookpluim die kilometers ver te zien was. De serres werden gebruikt als opslagplaats voor caravans, mobilhomes, boten en oldtimers en zijn volledig uitgebrand.

  1. Decorbouwer Marnik Baert levert opnieuw prachtig decor voor openluchtspektakel aan Donkmeer: “Drie weken nodig om alles tot in de details af te werken”
    Berlare

    Decorbou­wer Marnik Baert levert opnieuw prachtig decor voor openlucht­spek­ta­kel aan Donkmeer: “Drie weken nodig om alles tot in de details af te werken”

    Bij een schitterend spektakel hoort een schitterend decor, en voor de openluchtmusical aan het Donkmeer is dat niet anders. Decorbouwer Marnik Baert heeft er samen met Andy Cauwberghs voor gezorgd dat ‘Singin’ in the Rain’ helemaal tot zijn recht zal komen. Het decor bevat opnieuw bewegende elementen en is tot in de details afgewerkt. “Het is een hele uitdaging, maar ontzettend leuk om te doen", zegt Marnik Baert.