Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop. De fysieke winkels sluiten de deuren.
Volledig scherm
Stormloop op de Pabo winkel in Wetteren tijdens de uitverkoop. De fysieke winkels sluiten de deuren. © Didier Verbaere

Stormloop op speeltjes bij uitverkoop Pabo: wie aan zijn trekken wil komen, moet snel zijn

Erotiekketen Pabo in Wetteren werd vandaag overrompeld. De zaak sloot vanmiddag om 12.30 uur, amper een halfuur na de opening, noodgedwongen de deuren. De winkel op het Frunpark kon de massale toeloop van koopjesjagers niet meer slikken. Vanaf toen mocht er maar iemand binnen als iemand anders de zaak verliet. De erotiekketen Pabo hield in drie vestigingen een uitverkoop na een faillissement. Voor de website werd begin juli nog een overnemer gevonden, maar voor de tien Pabo Shops in Vlaanderen gaan de deuren morgen definitief dicht.

6 reacties

 • Christel Smet

  3 jaar geleden
  Zeg lieven dat de meeste te preuts zijn om zo een winkel binnen te stappen, maar nu ineens kunnen ze of durven ze het wel omdat het uitverkoop is, anders zag je geen kat in de winkel in Wetteren die ligt in een klein koopcentrum. Winkel in Dendermonde-Grembergen wordt niet vermeld hier.
 • kris deka

  3 jaar geleden
  De condooms waren niet goed, ik kon ze maar 1 keer gebruiken..
 • Erwin De Meyer

  3 jaar geleden
  Aanschuiven om een dildo te kopen.
 • aaron aerts

  3 jaar geleden
  Winkel was gewoon veel te duur, zelfs met 50% korting is het niet de goedkoopste, maar dan hadden ze mischien meer omzet gehad
 • Yves François

  3 jaar geleden
  Heel jammer, altijd goede kwaliteit tegen goede prijs, jaren trouwe klant geweest, jammer .... en nu ?
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.